.NL domein tijdelijk €1,99

Nieuw domein nodig voor jouw website? Registreer je .NL domein tot eind december maar voor €1,99 bij Drechthosting!
Deze actie is voor een onbeperkt aantal .NL domeinen wat je besteld. Actie is niet geldig op verlenging van een domeinnaam!

5e Nov 2019
Wijziging in support

Binnen de organisatie is er een wijziging binnen de support. Voor een aanvraag van een wijziging aan uw pakket, hulpvraag ect. verzoeken wij u om voortaan gebruik te maken van ons e-mail adres support@drechthosting.nl.Via dit e-mail adres zullen de berichten automatisch worden geimporteerd en kunnen wij uw gerichter, en sneller de juiste service ... Lees verder »

22e Sept 2019
Eenvoudig gebruik van Cloudfare!

Wil je eenvoudig gebruik maken van Cloudflare (cdn)? Drechthosting maakt het je makkelijk! Je koppelt je website eenvoudig aan je Cloudflare account vanuit cPanel. Heb je nog geen Cloudflare account? Geen probleem! Deze maak je gemakkelijk aan vanuit cPanel. Geen gedoe met DNS instellingen of het wijzigen van de nameservers. Alleen inloggen en ... Lees verder »

24e Feb 2018
Sitebuilder beschikbaar!

De gratis website builder is vanaf vandaag beschikbaar op al onze pakketten! De sitebuilder vind je terug in cPanel onder het icoontje 'SiteBuilder'.


17e Okt 2017

Powered by WHMCompleteSolution